Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 1× mozzarella (balení 125 g)
  • 2× střední rajče
  • 100 g tuňáka ve vlastní šťávě
  • 4× plátek celozrnného toustového chleba
  • Čerstvá bazalka (k podávání)

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Rozehřejte si toustovač.
  • 2Mozzarellu a rajčata nakrájejte na malé kostky. Z tuňáka slijte šťávu.
  • 3Na 2 plátky celozrnného toastového chleba rovnoměrně rozdělte tuňáka, mozzarellu a rajčata.
  • 4Přidejte bazalku, přiklopte zbylými plátky chleba a dejte zapéct do toustovače. Pokud nemáte toustovač, rozehřejte si pánev a toasty opékejte na středním plameni, dokud se mozzarella uvnitř nerozteče.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Barbora Lundgren.

SUROVINY