2 PORCERychlovka
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 1× mozzarella (balení 125 g)
- 2× střední rajče
- 100 g tuňáka ve vlastní šťávě
- 4× plátek celozrnného toustového chleba
- Čerstvá bazalka (k podávání)
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Rozehřejte si toustovač.
- 2Mozzarellu a rajčata nakrájejte na malé kostky. Z tuňáka slijte šťávu.
- 3Na 2 plátky celozrnného toastového chleba rovnoměrně rozdělte tuňáka, mozzarellu a rajčata.
- 4Přidejte bazalku, přiklopte zbylými plátky chleba a dejte zapéct do toustovače. Pokud nemáte toustovač, rozehřejte si pánev a toasty opékejte na středním plameni, dokud se mozzarella uvnitř nerozteče.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek.
Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené.
Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na
rychlé a zdravé vaření.
Autorka fotografie je Barbora Lundgren.