• Milí zákazníci, dnes 25. 12. je jediný den, kdy jsou pomyslné výlohy našeho obchodu zavřené a od 26. 12. se na vás budeme opět těšit v plné síle. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

20 PORCÍDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 2 banány (+ 1 banán navrch chleba − můžeme vynechat)
  • 400 g celozrnné špaldové mouky
  • 60 g kokosového oleje (rozpuštěného)
  • 70 g medu
  • 2 vejce
  • 1 lžička mleté skořice
  • 190 ml mléka
  • 2 lžičky prášku do pečiva
  • Špetka soli

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Papír na pečení

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Troubu předehřejeme na 175 °C. Banány rozmačkáme ve větší míse vidličkou, přidáme k nim rozpuštěný kokosový olej, med (nejlépe tekutý) a vejce. Všechny ingredience společně vyšleháme. Do mísy přidáme všechny zbylé ingredience − špaldovou mouku, skořici, mléko prášek do pečiva a sůl.
  • 2Vše pečlivě promícháme a těsto přemístíme do formy typu srnčí hřbet, kterou nejdříve vyložíme pečicím papírem. Zbylý banán podélně rozřízneme, položíme navrch a formu dáme do trouby a chléb pečeme při 165−175 °C 40−45 minut.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Barbora Lundgren.

SUROVINY

JEŠTĚ POTŘEBUJETE