• Milí zákazníci, dnes 25. 12. je jediný den, kdy jsou pomyslné výlohy našeho obchodu zavřené a od 26. 12. se na vás budeme opět těšit v plné síle. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

4 PORCEDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 500 ml sójového mléka
  • 4× vaječný žloutek
  • 1 lžička vanilkového extraktu
  • 2 lžíce medu
  • 2 lžíce bramborového škrobu
  • 1 lžička kokosového oleje v tekutém stavu
  • 100 g celých ovesných vloček
  • 200 g mixu čerstvého lesního ovoce

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Z mléka odlijte 150 ml do misky a přimíchejte k němu žloutky, vanilkový extrakt, med a škrob.
  • 2Směs v misce pečlivě promíchejte, aby se netvořily hrudky.
  • 3Zbytek mléka nalijte do rendlíku a na středním plameni přiveďte k varu.
  • 4Poté vlijte do vroucího mléka obsah misky a míchejte do zhoustnutí.
  • 5Připravte si nepřilnavou pánev, rozehřejte na ní kokosový olej, přidejte ovesné vločky a restujte na mírném plameni cca 5 minut, dokud vločky nebudou zlatavé. Nakonec do vloček vmíchejte skořici.
  • 6Připravte si 4 skleničky a navrstvěte do nich pudink, ovesné vločky a umyté lesní ovoce. Pokud nechcete pudink konzumovat hned, posypejte ho vločkami až těsně před podáváním.
  • 7Hotový pudink můžete skladovat max. 3 dny v lednici.
Tip
Pokud budete mít opečené skořicové vločky navíc, snadno je spotřebujete třeba do snídaňového jogurtu.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Barbora Lundgren.

SUROVINY