• Milí zákazníci, dnes už jsme naše pomyslné výlohy našeho obchodu zavřeli a 26.12. se na Vás budeme opět těšit. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

12 KUSŮDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 1 malá mrkev (cca 50 g)
  • 1 malá cuketa (cca 120 g)
  • 30 g čerstvého baby špenátu
  • 80 g jablečného pyré
  • 50 g medu v tekutém stavu
  • 50 g medu v tekutém stavu 1 vejce velikosti M
  • 120 g celozrnné pšeničné mouky hladké
  • 40 g ovesných vloček jemných
  • 30 g holandského kakaa
  • 1 lžička kypřicího prášku do pečiva
  • 1 lžička mleté skořice
  • 50 g hořké čokolády (70%)

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Papír na pečení

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Nejprve předehřejte troubu na 180 °C a připravte si plech, který vyložte pečicím papírem.
  • 2Mrkev oloupejte, cuketu omyjte a obojí najemno nastrouhejte do větší mísy. Baby špenát propláchněte pod studenou vodou, nakrájejte najemno a přidejte do mísy společně s jablečným pyré, medem a 1 vejcem. Obsah mísy promíchejte, přidejte pšeničnou mouku, ovesné vločky, holandské kakao, prášek do pečiva a skořici a ze směsi vypracujte hladké těsto. Nakonec si nahrubo nasekejte čokoládu a přimíchejte ji do těsta v míse.
  • 3Z hotového těsta vytvarujte na vyloženém plechu 12 koleček. Poté kolečka stlačte dlaní na výšku max. 1 cm, plech vložte do trouby a pečte 10⁠–⁠15 minut při 175⁠–⁠180 °C.
  • 4Hotové sušenky nechte po upečení chvíli chladnout a poté podávejte.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY

JEŠTĚ POTŘEBUJETE