4 PORCERychlovka
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 8 plátků toastového chleba
- 200 g plátků sýra typu Eidam (min. 30%)
- 8 lžiček změklého másla
SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM
- Chuťové pohárky na začátku jídla nejlépe naladíte svěžím šumivým vínem.
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Plátky toastového chleba z obou stran namažeme máslem. Na polovinu z nich rozložíme plátky sýra a přiklopíme je zbylými plátky toastového chleba.
- 2Pánev rozehřejeme na středním ohni a položíme na ni připravené sendviče. Pečeme 2 minuty dozlatova.
- 3Sendviče obrátíme, pánev přiklopíme poklicí a opékáme další 2 minuty dozlatova. Sýr se musí v sendviči rozehřát.
Tip
Na přípravu budete potřebovat pánev s poklicí.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef