1 PORCERychlovka
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 40 g dětské krupice
- 250 ml mléka
- 10 g másla
- 10–15 g cukru krupice
- 1 kávová lžička skořice
- špetka soli
SNOUBENÍ POKRMU S KÁVOU
- Tento pokrm si nejlépe vychutnáte společně s kvalitní kávou.
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Do rendlíku nalijeme mléko, přidáme špetku soli, dětskou krupici a za stálého míchání na mírném ohni přivedeme k varu. 2 minuty za stálého míchání vaříme a kaši vlijeme na talíř. Poklademe kousky másla a posypeme cukrem a skořicí.
Tip
Kaši musíte po celou dobu míchat, aby se nevytvořily hrudky, kterých byste se už nezbavili.
Máslo na dochucení kaše nemusíte předem rozehřívat, krásně se v horké kaši rozpustí samo.
Krupicovou kaši můžete posypat i kakaem a dochutit například meruňkovým kompotem.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef