4 PORCEDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 200 g jasmínové rýže
- 30 g cukru krupice
- 1 l kokosového mléka
- 80 g čerstvého ovoce dle chuti (jahody, maliny, borůvky, ostružiny)
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Do rendlíku nasypeme rýži, přidáme cukr a 350 ml kokosového mléka.
- 2Přivedeme k varu, zmírníme oheň na minimum a vaříme, dokud není rýže měkká. Občas zamícháme, aby se rýže nepřichytila ke dnu.
- 3Během varu postupně přiléváme zbylé mléko.
- 4Hotovou rýži krémové konzistence rozdělíme na talíře a dochutíme čerstvým ovocem.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef