Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

1 PORCEDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

OMELETA

  • 3 vejce
  • 20 g másla
  • najemno nasekaná pažitka na ozdobu
  • čerstvě mletý pepř
  • sůl

NÁPLŇ SE ŠUNKOU A SÝREM

  • 30 g šunky
  • 30 g sýra Čedar, Ementál nebo Gouda

NÁPLŇ S ŽAMPIONY

  • 2 středně velké žampiony
  • 1 lžička změklého másla
  • čerstvě mletý pepř
  • sůl

NÁPLŇ S ČERVENOU PAPRIKOU

  • ½ červené papriky
  • 1 menší rajče

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP NA OMELETU

  • 1Vejce rozklepneme do misky, osolíme a opepříme, přilijeme 1 lžíci vody a směs rozšleháme vidličkou.
  • 2Na pánvi necháme na mírném ohni rozpustit máslo. Nesmí však zhnědnout. Jakmile máslo začne lehce pěnit, vlijeme vaječnou směs.
  • 3Plochou vařečkou směs shrnujeme od stran pánve směrem k jejímu středu. Jakmile se směs dál nerozlévá po pánvi, ale na povrchu zůstává stále řídká, v tuto chvíli můžeme na vznikající omeletu rovnoměrně rozprostřít předem připravenou náplň.
  • 4Pomocí vařečky přehneme omeletu na polovinu. V místě ohybu přitlačíme omeletu vařečkou lehce k pánvi a zároveň k okraji pánve a nech 10–15 vteřin propékat. Hotovou omeletu překlopíme na talíř, posypeme pažitkou a ihned podáváme.

POSTUP NA NÁPLŇ SE šunkou a sýrem

  • 1Šunku a sýr nakrájíme najemno.

POSTUP NA NÁPLŇ s žampiony

  • 1Žampiony zbavíme nožiček a kloboučky nakrájíme na tenké plátky. Na pánvi na středním ohni rozehřejeme máslo a žampiony na něm za stálého míchání 1 minutu restujeme. Osolíme a opepříme.

POSTUP NA NÁPLŇ s červenou paprikou

  • 1Papriku zbavíme semínek a nakrájíme ji najemno. Z rajčete vyřízneme tuhý střed, vykrojíme semínka a dužninu nakrájíme najemno.
Tip
Omeletu připravujte pomalu na mírném ohni. Jen tak zůstane vláčná a načechraná.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

OMELETA

NÁPLŇ SE ŠUNKOU A SÝREM

NÁPLŇ S ŽAMPIONY

NÁPLŇ S ČERVENOU PAPRIKOU