
Schär
Schär Bezlepkový pizza korpus
300 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Bezlepkový pizza korpus, díky kterému během okamžiku vykouzlíte vynikající domácí pizzu. Neobsahuje lepek, laktózu ani vejce, a je tak vhodný pro vegany i pro různé potravinové alergie.
Balení obsahuje 2 ks.
Použití
Na korpus dejte ingredience dle vlastní chuti. Troubu rozehřejte na 210 °C a pečte v troubě 11–12 min.
O výrobci
Společnost Schär se zabývá výrobou bezlepkových potravin pro osoby trpící celiakií, tedy intolerancí vůči bílkovinám obsažených v běžných obilovinách. Firma vznikla v roce 1922 s původním zaměřením na zdravou výživu pro malé děti. V roce 1981 uvedla na trh první řadu svých bezlepkových výrobků. Během pár let začala vyvážet produkty do celé Evropy a Ameriky.
Skladování
Uchovávejte v suchu a chraňte před teplem.
Výrobce
Dr Schär Spa
9 Winkelau
39014 Postal BZ
Itálie
Trvanlivost
Složení
Kukuřičný škrob | |
Rýžová mouka | |
Voda | |
Kvásek | 14 % |
Rýžová mouka | |
Voda | |
Bramborový škrob | |
Rýžový škrob | |
Kukuřičná mouka | |
Glukózový sirup | |
Droždí | |
Zahušťovadlo | |
E464 - Hydroxypropylmethylcelulóza | |
Dextróza | |
Extra panenský olivový olej | 1.6 % |
Slunečnicový olej | |
Rostlinná vláknina | |
Psyllium | |
Jodizovaná sůl | |
Sůl | |
Jodid draselný | |
Sójové proteiny | |
Kypřidla | |
E575 - Glukonolakton | |
E500(ii) - Hydrogenuhličitan sodný | |
Okyselující látky | |
E334 - Kyselina vinná | |
E330 - Kyselina citronová | |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1321 kJ/291 kCal |
Tuky | 3.5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.5 g |
Sacharidy | 60 g |
z toho cukry | 2.7 g |
Bílkoviny | 3 g |
Sůl | 1.3 g |
Vláknina | 4.7 g |
Alergeny
Sójové boby |