Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Přírodní kakao má světlejší barvu než kakao holandské a nižší pH. Díky této vlastnosti je velmi žádané např. do receptů na pečení s použitím jedlé sody. Obsahuje 20 % kakaového másla. Přírodní kakao Dr. Oetker si zachovává všechny důležité vlastnosti kakaových bobů, neboť neprošlo alkalizačním procesem. Navíc na vnitřní straně obalu naleznete recept na Kakaové cookies. Výrobek je certifikován společností Rainforest Alliance.
Použití
Kakao využijete při pečení různých dezertů.
O výrobci
Dlouhodobá důvěra a důraz na kvalitu – to jsou zásadní principy, jimiž se řídí rodinná firma Dr. Oetker již od svého založení v roce 1891. Dr. Oetker je nejen všeobecně známou značkou, ale těší se také důvěře ze strany spotřebitelů. To je výsledek dlouhodobého poctivého vztahu mezi značkou a jejími spotřebiteli. Sortiment značky Dr. Oetker zahrnuje různé přísady na pečení či zavařování, práškové pudingy a dezerty, sladká a slaná jídla včetně mražených pizz.
Skladování
Skladujte v suchu.
Výrobce
Dr.Oetker, spol. s r.o.
Americká 2335
272 01 Kladno
Česká republika
Kakaový prášek.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1328 kJ/319 kCal |
Tuky | 21 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 13 g |
Sacharidy | 12 g |
z toho cukry | 0.9 g |
Bílkoviny | 20 g |
Sůl | 0.05 g |
Vláknina | 0 g |