Get exclusive benefits after your first order:

Delivery from 60 minutes

30 days free delivery

100% satisfaction guarantee

Delivery

Cart

Dr.Oetker

Dr. Oetker Ristorante Quattro Formaggi pizza frozen

340 g
Frozen
CZK 89.90 CZK 264.41 /kg

Delivery within 60 minutes

700+ customers buy regularly

Country: Poland,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Mražená pizza Quattro Formaggi je obložena mozzarellou, eidamem, ementálem a sýrem s modrou plísní. 

  • Průměr pizzy je 24,5 cm.

Použití

Troubu důkladně předehřejeme. Horní a spodní ohřev: 220 °C; Horkovzdušná: 200 °C; Plynový ohřev: stupeň 4. Pizzu vyjmeme z fólie a dáme péct na mřížku vyloženou papírem na pečení do spodní části trouby. Doba pečení: 13–14 minut.

O výrobci

Firma Dr. Oetker se již od svého založení v roce 1891 řídí principem důvěry k zákazníkům. Sortiment značky Dr. Oetker zahrnuje nejrůznější přísady na pečení či zavařování, práškové pudingy a dezerty, sladká a slaná jídla včetně mražených pizz.

Skladování

Skladujte v mrazničce při teplotě -18 °C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.

Výrobce

Dr.Oetker, spol. s r.o.
Americká 2335
272 01 Kladno
Česká republika

Composition

Pšeničná mouka
Pasírovaná rajčata24 %
Sýr mozzarella11 %
Sýr eidam11 %
Smetana ke šlehání
Rostlinný olej řepkový
Sýr ementál4.2 %
Voda
Pekařské droždí
Sýr s modrou plísní0.7 %
Cukr
Jedlá sůl
Bazalka
Sojová omáčka
Voda
Sojové boby
Jedlá sůl
Pšeničná mouka
Modifikovaný škrob
Extra panenský olivový olej
Koření
Oregano
Hydrolyzovaná rostlinná bílkovina
Maltodextrin
Česnek
Karamelizovaný cukr
Show all

Nutritional values per 100 g

Energy value1109 kJ/265 kCal
Fats14 g
including saturated fatty acids6.2 g
Carbohydrates24 g
including sugars2.8 g
Protein11 g
Salt1 g
Fibre1.6 g

Allergens

Cereals (gluten)
Soybeans
Milk
May contain traces of:
Eggs
Tree nuts
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.

customer support contacts

  • Text loading

    Text loading

  • Text loading

    Text loading

Text loading

Text loading

To change your cookie settings click here.

English