Zdar z grilu! Ve spolupráci s Big Green Egg jsme si pro vás připravili speciální grilovací seriál. Během celého léta vám naservírujeme 12 dílů plných inspirace, v režii dvou hlavních grilmasterů Jana Horkého a Davida Valíčka. V každém díle představíme speciálního hosta, který vám ukáže své nejlepší triky a fígle. Už teď si na vás brousí nože Issac Starobin z Manifesta nebo Hugo Hromas. Všechna videa budeme postupně nahrávat sem i na naše sociální sítě. Navíc pro vás s Big Green Egg chystáme super soutěž, ale tu si ještě chvilku necháme pod pokličkou. Tak mějte oči na šťopkách!
Videa spolu se surovinami a recepty najdete samozřejmě na Rohlíku!
CELÝ GRILOVACÍ SERIÁL NAJDETE NA JEDNOM MÍSTĚ!
12. EPIZODA - TRHANÉ MASO
Je to tady zase! Trocha chlapské kulinářské disciplíny s vůní dřevěného uhlí, pořádného kusu masa a rituálu, který jen tak něco nenahradí. Hoď to na gril dneska nabídne recept na burger z trhaného hovězího masa, který ovšem bude stylizován do slavného francouzského pokrmu Boeuf bourguignon. S hovězími žebry z Rohlíku se v dnešním Gril Tipu pomazlí Isaac Starobin, který na grilu Big Green Egg připraví Birria Tacos. Jedinečnou pochoutku, která v sobě kombinuje chutě mexické kuchyně a americké techniky pomalého grilování. Rozpalte grily, naši mistři jsou připraveni!
11. EPIZODA - SURF'N'TURF
V dalším dílu Hoď to na gril spojí Honza s Davidem na talíři element vody a země známý jako surf and turf. Jedná se o parádní recept, kde si na své přijdou milovníci mořských plodů a hovězího steaku v jednom pokrmu. Mistři grilu vám však ukážou jeho netradiční variantu ve formě špízků z grilovaných krevet zabalených do tenkých plátků hovězího rump steaku na opečené ciabbatě s čedarovou omáčkou a lososovým kaviárem. Svůj signature dish tohoto populárního pokrmu představí v Gril tipu Martin Hnilička z vyhlášené pražské restaurace George Prime Steak. Rozpalte grily! Rychlý fine dining míří na váš domácí gril, tak si ho pořádně užijte!