Get exclusive benefits after your first order:

Delivery from 60 minutes

30 days free delivery

100% satisfaction guarantee

Delivery

Cart

Rohlík Delikatesy

Rohlik.cz English bacon in one piece

ca. 170 g

FRESHNESS GUARANTEE

Pokud nebudete spokojeni s čerstvostí dodaného produktu, bez řečí vám vrátíme peníze.
Premium qualityFreshly Cut

ca.

Price adjusted based on the final weight

More info

 CZK 64.51 CZK 369.90 /kg
Order with delivery from Fri 3:30.

400+ customers buy regularly

Xtra price:

CZK 54.83

Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Čerstvý nářez z Rohlíku, který svou kvalitou uspokojí i ty nejnáročnější chuťové buňky a svými obaly zase odpovědnost vůči přírodě.

Slanina se vyrábí výhradně z libových kousků bůčku. Začerstva se naloží na několik týdnů do soli a následně se nechá lehce zaudit, což jí dá krásný dozlatova uzený povrchBarvu má tmavě růžovou protkanou sněhově bílým tukem, její chuť je jemná s nádechem soli, který ale nepřebije chuť masa.

Použití

Určeno k přímé spotřebě. Slaninu můžete využít jak ve studené, tak v teplé kuchyni. Při tepelné úpravě se hodí na špikování, do špízů nebo ji můžete použít do těstovin, např. špagety carbonara.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě od 0 do 4 °C.

Výrobce

LE & CO – Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 660
Jirny, 250 90
Česká republika

Krájeno a baleno

Velká Pecka s.r.o.
Karolinská 654/2
186 00 Praha 8, Karlín
Česká republika

Kam s obalem?

Durability

Please consume on the day of purchase.

Composition

Vepřový bok94 %
Pitná voda
Jedlá sůl
Konzervant
E250 - Dusitan sodný
Cukr
Stabilizátory
E450 - Difosforečnany
E451 - Trifosforečnany
Antioxidant
E301 - Askorban sodný
Barvivo
E150d - Amoniak sulfitový karamel

Nutritional values per 100 g

Energy value1408 kJ/340 kCal
Fats29.9 g
including saturated fatty acids8.6 g
Carbohydrates2.9 g
including sugars0.5 g
Protein14.8 g
Salt2.3 g
Fibre0 g
Database of additives is provided by the Fair Food independent organization.