
Yamasa
Yamasa Teriyaki sauce
300 mlDelivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes

Teriyaki omáčka
Výtečná Teriyaki omáčka pro nakládání masa, ryb i zeleniny.
Teriyaki je základní japonská omáčka, která najde využití ve spoustě receptů japonské a asijské kuchyně. V Evropě je nejznámější asi kuře s teriyaki omáčkou, ale v Japonsku se typicky s touto omáčkou připravují ryby.
Použití
Nejlepších výsledků při marinování dosáhnete, pokud budete marinovat maso (kuřecí, vepřové, hovězí) nejméně 2 hodiny, a zeleninu či ryby 1 hodinu. Použijete-li omáčku na pečení či grilování, několikrát rovnoměrně potírejte, dokud nebude povrch světle hnědý.
O výrobci
Gihei Hamaguchi je zakladatel společnosti YAMASA Corporation, který začal vyrábět sójovou omáčku v prefektuře Choshi, Chiba. Se svým vlhkým podnebím, chladnými léty a teplými zimami je ideálním místem pro výrobu skvěle chutnající sójové omáčky.
Od roku 1645 se výrobní postupy nezměnily. Pracovníci pokračují ve vaření nejlepší sójové omáčky s kombinací využití nejmodernějších technologií a tradičních metod.
Skladování
Skladujte na suchém a chladném místě. Po otevření skladujte v chladničce.
Výrobce
YAMASA CORPORATION
Choshi, Chiba,
Japonsko
Composition
Sojová omáčka |
Voda |
Soja |
Pšenice |
Sůl |
Alkohol |
Voda |
Cukr |
Alkohol |
Zvýrazňovače chuti |
E121 - Citronová červeň 2 |
E627 - Guanylan sodný |
Antioxidant |
E270 - Kyselina mléčná |
Sůl |
Extrakt z koření |
Sójový lecitin (GMO free) |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 705 kJ/168 kCal |
Fats | 0 g |
including saturated fatty acids | 0 g |
Carbohydrates | 31 g |
including sugars | 28 g |
Protein | 4.9 g |
Salt | 8.2 g |
Fibre | 0 g |
Allergens
Cereals (gluten) |
Soybeans |