4 PORCERychlovka
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SALÁT
- 250 g těstovin
- 200 g konzervovaného tuňáka v oleji
- 2 rajčata
- 1 salátová okurka
- 1-2 stroužky česneku
- hrst oliv
- bylinky na dochucení
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. Slijte je, ale neproplachujte studenou vodou. Zatímco se vaří, nakrájejte zeleninu na kousky velikosti sousta.
- 2Na zálivku použijte slitý olej z tuňáka, ve kterém jemně necháte rozvonět na mírném plameni 1-2 stroužky česneku nakrájené na plátky.
- 3Ve větší míse promíchejte dohromady teplé těstoviny, teplou zálivku, nakrájenou zeleninu a na kousky rozebraného tuňáka. Pokud je to třeba, dosolte. Můžete přidat i olivy a čerstvé bylinky. Teprve po promíchání vše přesuňte do servírovací mísy.
Kuchařka pro dceru
Autorkou úspěšného blogu Kuchařka pro dceru je Jana Florentýna Zatloukalová.