Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 2 zralé banány
  • 250 g mascarpone
  • 50 g změklého másla
  • 40 g třtinového cukru
  • 4 lžíce moučkového cukru
  • 20 ml limetové šťávy
  • 3 lžíce hnědého rumu
  • 1 lžička mleté skořice

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • alobal

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Mascarpone krátce promícháme s moučkový cukrem a rumem a dáme vychladit do lednice.
  • 2Troubu rozehřejeme na 200 ºC.
  • 3Limetovou šťávu promícháme s třtinovým cukrem. Máslo smícháme se skořicí. Banány oloupeme, překrojíme napůl a promícháme je s limetovou šťávou s cukrem.
  • 4Do pánve položíme banány, zalijeme je limetovou šťávou a rozložíme na ně máslo smíchané se skořicí. Pánev překryjeme alobalem a vložíme ji do rozehřáté trouby na 10 minut. Hotové banány nakrájíme na menší kousky a promícháme je se šťávou, která zbyla v pánvi.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY

JEŠTĚ POTŘEBUJETE