Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 16 g uvařené vychlazené rýže na sushi
  • 20 g mořského vlka
  • wasabi pasta
  • sójová omáčka
  • nakládaný zázvor
  • limetka

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

 

POSTUP

  • 1Filety mořského vlka nakrájíme přes vlákno na jednotlivé porce.
  • 2Do dlaně pravé ruky položíme porci rýže. Ukazováčkem nabereme wasabi pastu a potřeme jí plátek ryby. Na rybu přiložíme rýži a rybu podél ní zformujeme. Ozdobíme tenkými plátky limetky.
  • 3Jednotlivé kousky nigiri sushi namáčíme do sójové omáčky ochucené wasabi pastou a zajídáme nakládaným zázvorem.
Tip
Nakládaný zázvor příjemně neutralizuje chuť a podporuje trávení.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY