• Milí zákazníci, dnes 25. 12. je jediný den, kdy jsou pomyslné výlohy našeho obchodu zavřené a od 26. 12. se na vás budeme opět těšit v plné síle. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

30 KUSŮDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

TĚSTO

  • 160 g rozdrcených piškotů
  • 160 g moučkového cukru
  • 60 g změklého másla
  • 15 g kakaa
  • 2 lžíce tuzemáku
  • 1 bílek
  • špetka mletého badyánu
  • špetka mleté skořice

NÁPLŇ

  • 80 g másla
  • 20 g moučkového cukru
  • 10 g vanilkového cukru
  • 1 lžíce tuzemáku

NA DOKONČENÍ

  • moučkový cukr na obalení
  • piškoty na dokončení

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

Postup na těsto

  • 1Všechny suroviny vypracujeme do hladkého těsta, zabalíme ho do potravinářské fólie a dáme odležet do druhého dne do lednice.

Postup na náplň

  • 1Všechny suroviny vyšleháme do pěny.

Postup na dokončení

  • 1Z těsta vytvarujeme kuličky úměrné velikosti formičky a obalíme je v moučkovém cukru. Kuličku vtlačíme do formičky a uvnitř uděláme obrácenou vařečkou důlek, který naplníme náplní. Přiklopíme piškotem a vyndáme z formičky.
     
     
Tip
K přípravě budete potřebovat formičky na vosí hnízda a potravinářskou folii.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

TĚSTO

NÁPLŇ

NA DOKONČENÍ