Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 400 g bílé špaldové mouky hladké
- 2 vejce velikosti M
- 2 lžíce medu v tekutém stavu
- 30 g vanilkového syrovátkového proteinu
- 300 g odtučněného tvarohu
- 80 ml řepkového oleje
- 220 ml neochucené perlivé vody
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Troubu předehřejte na 180 °C a vyšší pekáč (25 cm × 25 cm) vyložte pečicím papírem.
- 2Do větší mísy prosejte mouku, přidejte vejce, med, vanilkový protein, perlivou vodu a řepkový olej a pomocí kuchyňského robotu nebo metly vytvořte hladké, lehce tekuté těsto. Těsto nalijte do pekáče a pečte 50–55 minut na 180–185 °C.
- 3Po upečení nechte buchtu 5 minut v pekáči. Poté ji vyjměte, nechte alespoň 30 minut vychladnout a následně celý povrch potřete tvarohem. Buchtu nakrájejte na požadované porce a podávejte.

Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek.
Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené.
Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na
rychlé a zdravé vaření.
Autorka fotografie je Marie Bartošová