• Naši milí zákazníci, zájem o naši službu je teď obrovský a časová okna mizí rychleji než cukroví ze stolu. Pokud vám žádné nevyhovuje, nezoufejte! Průběžně je uvolňujeme podle kapacit.
    Zobrazit více
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

3 PORCEDo hodinkyNovinka

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA KOREJSKÉ TOFU

  • 180 g přírodního tofu
  • 2 lžíce kukuřičného škrobu
  • 1 lžička sezamového oleje
  • 1 lžíce pasty gochujang
  • 1 lžíce sójové omáčky se sníženým obsahem soli
  • 1 lžíce javorového sirupu

SUROVINY NA RAMEN

  • 2 velké stroužky česneku
  • 1 cm čerstvého zázvoru
  • 1 lžička sezamového oleje
  • 1 lžička sezamového oleje
  • 70 g arašídového másla
  • 2 lžíce miso pasty
  • 1 l vývaru (zeleninový nebo kuřecí)
  • 1 lžíce rýžového octa
  • 2 lžičky javorového sirupu
  • 1 lžíce sójové omáčky se sníženým obsahem soli
  • 2 mrkve
  • 2 ks pak choi
  • 1 jarní cibulka
  • arašídy
  • koriandr

ALTERNATIVY ZELENINY

  • brokollice
  • houby
  • kimchi
  • bílá ředkev

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Tofu rozřízněte po delší straně a natrháme na kousky nebo nakrájíme na kostky. Osušíme papírovou utěrkou, která vsákne přebytečnou tekutinu a posypeme kukuřičným škrobem. Zamícháme, aby se všechny kousky obalily. Na pánvi rozpálíme olej a tofu opečeme dokud není křupavé ze všech stran.
  • 2V misce smícháme pastu gochujang, sójovou omáčku a javorový sirup. Zamícháme a přisypeme opečené tofu. Promícháme, aby se všechny kousky v omáčce obalily.
  • 3Česnek a zázvor oloupeme a nakrájíme nadrobno.
  • 4V hrnci rozpálíme olej a česnek a zázvor opečeme.
  • 5Přidáme pastu gochujang, arašídové máslo a miso. Přilijeme vývar a dobře promícháme.
  • 6Dochutíme sójovou omáčkou, rýžovým octem a javorovým sirupem.
  • 7Vaříme na mírném ohni 5 minut, aby se chutě propojily. Pokud je třeba dochutíme solí.
  • 8Mrkev očistíme a nakrájíme na nudličky. Pak choi rozřízneme na čtvrtiny. Na pánvi rozehřejeme olej a nejdříve opečeme mrkev a poté pak choi.
  • 9Nudle uvaříme dle návodu na obalu. Poté vodu slijeme a ihned servírujeme: do misky vložíme nudle, zalijeme vývarem, vložíme opečenou mrkev, pak choi, tofu, čerstvý koriandr a posypeme sekanými arašídy.
Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!

SUROVINY NA KOREJSKÉ TOFU

SUROVINY NA RAMEN

ALTERNATIVY ZELENINY