• Naši milí zákazníci, omlouváme se, zájem o naši službu je teď obrovský a časová okna mizí rychleji než cukroví ze stolu.
    Zobrazit více
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

15 KUSŮDo hodinkyNovinka

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 250 g Bebe sušenek
  • 4 lžíce mletých mandlí
  • 3 lžíce kakaa
  • 75 g rozpuštěného másla
  • 120 ml mléka
  • 2–3 lžíce moučkového cukru (dle chuti) + moučkový cukr na poprášení
  • čokoládové cereálie - mušličky

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Sušenky rozdrtíme v mixéru. Přendáme je do velké mísy. Do rozdrcených sušenek přidáme mleté mandle, kakao a moučkový cukr. Vše dobře promícháme, aby se ingredience rovnoměrně spojily.
  • 2Do směsi nalijeme rozpuštěné máslo a mléko. Mícháme, dokud nevznikne hutné a lepivé těsto. Pokud je směs příliš suchá, přidáme ještě trochu mléka.
  • 3Z těsta odebíráme malé kousky a tvarujeme z nich kužely, které připomínají základ šišky. Poté do povrchu každého kuželu zapichujeme čokoládové cereálie, začínáme odspodu a postupujeme směrem nahoru, abychom vytvořili strukturu šišky.
  • 4Hotové šišky poprášíme moučkovým cukrem, aby vypadaly jako zasněžené.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY