Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 1 kg růžičkové kapusty
  • 1 šálek jemně nastrouhaného parmezán
  • ¼ šálku másla (rozpuštěného)
  • 1 lžička česnekového prášku
  • 1 lžička cibulového prášku
  • 1 lžička soli
  • ½ lžičky hrubě mletého černého pepře
  • 2 lžičky citronové kůry

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Předehřejte troubu na 220 stupňů C.
  • 2V misce smíchejte parmezán, máslo, česnekový prášek, cibulový prášek, sůl a pepř. Sýrovou směs rozetřete v rovnoměrné vrstvě doprostřed velkého plechu na pečící papír. Vtlačte růžičkovou kapustu řeznými stranami dolů do sýrové směsi.
  • 3Pečte v předehřáté troubě, dokud růžičková kapusta nezměkne a sýrová vrstva nebude zlatavě hnědá a křupavá, 16 až 18 minut (po vyjmutí z trouby bude sýr ještě křupavý). Nechte stát 5 minut; jemně oddělte růžičkovou kapustu, abyste ji mohli podávat. Posypeme citronovou kůrou a podáváme horké.
Rohlík vaří

SUROVINY