20 KUSŮDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 1 francouzská bageta (225 g)
- 150 g sýru Cheddar
- 100 g pancetty
- 2 vejce velikosti M
- 1 hrst čerstvé petržele
- 1 lžíce dijonské hořčice
- Čerstvě mletý černý pepř
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Troubu předehřejeme na 180 stupňů.
- 2Bagetu nakrájíme na tenké plátky. Pancettu nakrájíme na malé kostičky a dokřupava orestujeme na pánvi. Cheddar nastrouháme najemno, smícháme s rozšlehaným vejcem, hořčicí a polovinou pancetty.
- 3Přimícháme nasekanou petržel a opepříme. Směs poklademe na pokrájenou bagetu a posypeme zbytkem pancetty.
- 4Dáme péct do trouby na 15 minut dozlatova a dokřupava.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.