2 PORCEDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 500 ml hovězího vývaru
- 1x udon nudle
- 1 ks pak choi na julienne
- 1 ks nasekané jarní cibulky
- 7 lžic sójové omáčky
- 7 lžic mirinu
- 2 lžíce kukuřice
- 2 vejce
- 4 malé kousky řasy nori
- Lžička sezamu
- Sušené chilli flakes
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Uvařte vejce naměkko (6-7 minut).
- 2Udon nudle uvařte dle návodu, po uvaření je propláchněte studenou vodou.
- 3Ohřejte si vývar, přidejte 7 lžic sójovky a 7 lžic mirinu.
- 4Do vroucího vývaru přihoďte pak choi a vařte 3 minuty.
- 5Do misek dejte udon nudle, nasekanou jarní cibulku, vejce, kukuřici a řasu nori. Zalijte vroucím vývarem.
- 6Posypte sezamem a chilli.
Marcela Vuong
Vietnamské speciality z kuchyně Marcely Vuong vás přenesou až do samotného srdce Asie. Marcela provozuje oblíbenou školu vaření a naučí vás, jak na ty nejlepší vietnamské recepty.