Košík

2 PORCEDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 500 ml hovězího vývaru
  • 1x udon nudle
  • 1 ks pak choi na julienne
  • 1 ks nasekané jarní cibulky
  • 7 lžic sójové omáčky
  • 7 lžic mirinu
  • 2 lžíce kukuřice
  • 2 vejce
  • 4 malé kousky řasy nori
  • Lžička sezamu
  • Sušené chilli flakes

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Uvařte vejce naměkko (6-7 minut).
  • 2Udon nudle uvařte dle návodu, po uvaření je propláchněte studenou vodou.
  • 3Ohřejte si vývar, přidejte 7 lžic sójovky a 7 lžic mirinu.
  • 4Do vroucího vývaru přihoďte pak choi a vařte 3 minuty.
  • 5Do misek dejte udon nudle, nasekanou jarní cibulku, vejce, kukuřici a řasu nori. Zalijte vroucím vývarem.
  • 6Posypte sezamem a chilli.
Marcela Vuong
Vietnamské speciality z kuchyně Marcely Vuong vás přenesou až do samotného srdce Asie. Marcela provozuje oblíbenou školu vaření a naučí vás, jak na ty nejlepší vietnamské recepty.

SUROVINY