• Naši milí zákazníci, zájem o naši službu je teď obrovský a časová okna mizí rychleji než cukroví ze stolu. Pokud vám žádné nevyhovuje, nezoufejte! Průběžně je uvolňujeme podle kapacit.
    Zobrazit více
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

18 PorcíRychlovka

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

Ingredience

  • 200 g smetanového sýra
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 2 stroužky česneku
  • 3 tortilly
  • 150 g šunky
  • 3 hrsti čerstvého baby špenátu

Ingredience k TIPU

  • Červená paprika
  • Okurka
  • Mrkev

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

Postup

  • 1Ve středně velké míse smíchejte smetanový sýr s citronovou šťávou. Následně oloupejte česnek, prolisujte ho do mísy se sýrovou směsí, promíchejte a vzniklou směs dochuťte solí a pepřem.
  • 2Na pracovní plochu rozložte 3 tortilly a po celé ploše je rovnoměrně namažte připravenou sýrovou směsí.
  • 3Doprostřed každé tortilly rozprostřete ⅓ množství šunky tak, aby plátky zakrývaly co největší část plochy tortilly, ale zároveň se nepřekrývaly. Stejným způsobem pak na tortilly rozdělte i baby špenát. Přitom však musí na jedné straně každé tortilly zbýt 1⁠–⁠2 cm volného místa bez šunky a špenátu, kde bude pouze namazaná sýrová směs.
  • 4Každou tortillu srolujte směrem k volnému místu na její ploše tak, aby držela pohromadě. Pokud se vám to nepodaří, spíchněte srolovanou tortillu párátkem.
  • 5Každou tortillu příčně nakrájejte na 6 stejně velkých kousků a vzniklé rolky ihned podávejte.
Tip
Do tortill můžete přidat i na tenké plátky nakrájenou červenou papriku nebo třeba okurku a mrkev.
30 minut v kuchyni
Chcete si pochutnat, ale pro to, abyste stáli půl dne u plotny, jste se nenarodili? Tak to jste na správné adrese! Vařte rychle, chutně a dostupně. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

Ingredience

Ingredience k TIPU