Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

1 PorceDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

Pyré

  • 1/2 dýně Hokkaido
  • 3 lžičky skořice
  • 1,5 lžičky kardamomu
  • 2 lžičky vanilkového extraktu
  • Špetka muškátového oříšku
  • 1 lžíce cukru

Pumkin spice latter

  • 200 ml mléka
  • Třtinový cukr
  • Shot espressa
  • Šlehačka ve spreji

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

Postup

  • 1Dýni oloupeme, nakrájíme na kousky a dáme péct do trouby. Pečeme při teplotě 180 - 200 stupňů zhruba 30 minut. Dýně musí být měkká.
  • 2Hotovu dýni dáme do mixéru a přidáme skořici, kardamom, vanilkový extrakt, muškátový oříšek a lžíci cukru. Rozmixujeme do krémové konzistence.
  • 3Mléko nalijeme do kastrůlku a přidáme lžíci pyré a cukr podle chuti. Tekutina by měla být horká, ale ne vroucí.
  • 4Připravíme si shot espressa. Tekutou směs i s espressem nalijeme do hrníčku. Ozdobíme šlehačkou a posypeme skořicí.
Rohlík vaří

Pyré

Pumkin spice latter