Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 300 g filetů z okouníka
  • 10 g vyzrálého sýra (např. Grana padano)
  • 20 g strouhanky z celozrnného pečiva
  • 20 g olivového oleje
  • Hrst čerstvých bylinek (pažitka, bazalka, petrželka)
  • Pepř
  • Sůl
  • Citron k servírování

PŘÍLOHA

  • 400 g brambor
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1/2 lžičky soli

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Papír na pečení

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Troubu zapneme na 220 °C na horní a spodní ohřev.
  • 2Brambory omyjeme a nakrájíme na šestiny. Na sporák dáme vařit do hrnce vodu a jakmile je horká, opatrně vložíme kousky brambor a vaříme 5 minut. Poté vodu slijeme, brambory necháme okapat a vyskládáme na pekáč vystlaný pečícím papírem. Pokapeme olejem, jemně osolíme a pečeme 25 minut. V polovině času promícháme. Pokud se za daný čas nestihnou brambory opéct do požadované barvy, zapneme troubu na funkci grilu na střední stupeň a pečeme další 3 minuty.
  • 3Na bylinkovou krustu si smícháme nastrouhaný sýr, strouhanku, olivový olej a co nejjemněji nasekané bylinky.
  • 4Rybu osušíme papírovou utěrkou, poté osolíme a opepříme. Na pekáč položíme pečící papír, na něj filety, na které navrstvíme bylinkovou krustu a pořádně přimáčkneme.
  • 5Pekáč vložíme do vyhřáté trouby na 200 °C a pečeme 12 minut.
Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!

SUROVINY

PŘÍLOHA

JEŠTĚ POTŘEBUJETE