• Milí zákazníci, dnes 25. 12. je jediný den, kdy jsou pomyslné výlohy našeho obchodu zavřené a od 26. 12. se na vás budeme opět těšit v plné síle. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

20 KUSŮDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 250 g mléka
  • 20 g másla
  • 40 g ovesných jemných vloček
  • 60 g medu
  • 150 g mandlí
  • 100 g meruněk
  • 100 g švestek
  • 100 g brusinek
  • 1 lžička vanilkového extraktu
  • Špetka soli

NA DOKONČENÍ

  • 80 g hořké čokolády
  • 30 g pistácií

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Pečící papír

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Mandle překrájíme nožem na menší kousky, meruňky a švestky na malé kostky.
  • 2V kastrůlku přivedeme k varu mléko s vločkami a vaříme několik minut, než se vločky rozvaří na kaši. Přidáme máslo, med, vanilkový extrakt a sůl. Mícháme, dokud se suroviny nespojí.
  • 3Nakrájené ovoce a mandle přidáme do směsi, zamícháme. Na plech s pečícím papírem tvoříme placičky pomocí lžíce. Pečeme ve vyhřáté troubě 20 minut na 170 °C. Po upečení necháme marokánky zchladnout a až poté je sloupneme z pečícího papíru.
  • 4Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a marokánky ozdobíme nebo v čokoládě namáčíme. Můžeme dozdobit sekanými pistáciemi.
Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!

SUROVINY

NA DOKONČENÍ

JEŠTĚ POTŘEBUJETE