• Naši milí zákazníci, omlouváme se, zájem o naši službu je teď obrovský a časová okna mizí rychleji než cukroví ze stolu.
    Zobrazit více
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

15 KUSŮDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 100 g kokosového oleje v tekutém stavu
  • 80 g datlového sirupu
  • 50 g jahodové marmelády
  • 20 g mletých loupaných mandlí
  • 100 g ovesné mouky (najemno namletých ovesných vloček)
  • 100 g celozrnné špaldové mouky hladké + 20 g na pomoučení

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Do větší mísy dejte obě mouky a mandle a promíchejte. Poté přidejte olej a sirup a vše vypracujte v těsto. Hotové těsto zabalte do potravinářské fólie a dejte na 1 den odležet do lednice.
  • 2Odleželé těsto vytáhněte a dejte přibližně na 2 hodiny na linku, aby změklo. Mezitím si připravte plech a vyložte jej pečícím papírem.
  • 3Pracovní plochu si pomoučněte a těsto za pomoci válečku rozválejte na tloušťku cca 3 mm. Poté si předehřejte troubu na 170 °C a formičkami z těsta začněte vykrajovat tvary dle libosti. Vykrájené cukroví naskládejte na připravený plech a pečte ve vyhřáté troubě 8-10 minut na 165-170 °C.
  • 4Po vytažení nechte cukroví vychladnout (cca 45 minut) a slepte marmeládou. Takto připravené cukroví vydrží v chladném prostředí (v lednici nebo v zimě za oknem) až 3 týdny.
Tip
Marmeládu můžete zaměnit i za povidla.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY