• Milí zákazníci, dnes 25. 12. je jediný den, kdy jsou pomyslné výlohy našeho obchodu zavřené a od 26. 12. se na vás budeme opět těšit v plné síle. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

8 PORCÍDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 100 ml Garden Gourmet vEGGie alternativa vajec
  • 115 g rostlinného margarínu
  • 150 g hořké (veganské) čokolády
  • 80g zavařených višní
  • 4 lžíce cukru
  • 1 balíček vanilkového cukru
  • 90 g pekanových ořechů
  • 90 g mouky
  • 1 špetka soli

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Čokoládu a margarín rozpusťte ve vodní lázni. Smíchejte cukr s vanilkovým cukrem a přidejte do čokoládové směsi. Vmíchejte Garden Gourmet vEGGie. Poté přidejte mouku a špetku soli a míchejte, dokud nezískáte hladkou konzistenci.
  • 2Višně lehce obalte v mouce a přidejte spolu s ořechy do těsta.
  • 3Těsto na brownie nalijte do pekáčku a pečte cca 50 minut při 160 °C.
  • 4Po vychladnutí nakrájejte na kostičky, posypejte zbylými pekanovými ořechy a můžete podávat.
Tip
1. Pokud višně obalíte v mouce, ovoce se v těstě lépe rozprostře a neklesne ke dnu, takže se nepřipálí. To platí i pro rozinky a jiné sušené ovoce. 2. Pekanové ořechy lze snadno nahradit jinými druhy ořechů. Obzvláště dobře chutnají vlašské ořechy a pistácie. Kdo nemá rád ořechy, může je vynechat úplně.
Rohlík vaří

SUROVINY