• Naši milí zákazníci, omlouváme se, zájem o naše služby se před Vánoci vyšplhal do nebeských výšin, a proto pro dnešek už nemáme žádná volná doručovací okna. Moc nás to mrzí.
    Zobrazit více
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

20 PORCÍDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 300 g bílé pšeničné mouky hladké
  • 190 g bílého cukru krystal
  • 20 g kypřícího prášku do perníku
  • 50 g holandského kakaa
  • 1 vejce
  • 50 ml mléka
  • 200 ml kefíru
  • 120 ml řepkového oleje
  • 1 lžička vanilkového extraktu

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Pečící papír

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Nejprve předehřejte troubu na 180 °C a plech (20 cm × 30 cm) vyložte pečicím papírem.
  • 2Do velké mísy prosejte hladkou mouku, holandské kakao, cukr a prášek do perníku. Promíchejte metličkou.
  • 3Do vyšší nádoby rozklepněte 1 vejce a smíchejte jej s 120 ml řepkového oleje, 50 ml mléka, 200 ml kefíru a 1 lžičkou vanilkového extraktu. Mokré ingredience nalijte do mísy se suchými a smíchejte.
  • 4Obsah obou mís smíchejte v hladké těsto. Připravené těsto nalijte na plech a dejte péct do předehřáté trouby na 28–32 minut při 170–180 °C.
  • 5Po upečení nechte perník alespoň 30 minut vychladnout na plechu a poté nakrájejte a podávejte.

TIP

  • 1Před porcováním perník polijte čokoládovou polevou a potřete marmeládou.
30 minut v kuchyni
Chcete si pochutnat, ale pro to, abyste stáli půl dne u plotny, jste se nenarodili? Tak to jste na správné adrese! Vařte rychle, chutně a dostupně. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY

JEŠTĚ POTŘEBUJETE