2 PORCEDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 150 g čočky
- 100 g čerstvých širokých nudlí
- 2 bobkové listy
- 2 stroužky česneku
- Olivový olej extra vergine
- Sůl
- Čerstvě mletý pepř
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Do středně velkého hrnce nasypeme studenou vodou propláchnutou čočku, není třeba předem namáčet. Podlijeme studenou vodou, přidáme 2 bobkové lístky, stroužky česneku vcelku, osolíme, opepříme a necháme vařit podle odrůdy čočky a chuti do změknutí cca 30 minut.
- 2 V závěru vaření přidáme nudle, krátce povaříme a zakápneme olivovým olejem. Polévku v talíři pokapeme ještě olejem.
Manu a Matěj
Profláklé duo zpěvák Matěj Ruppert a kuchař Emanuel Ridi přinášejí na váš stůl tu pravou Itálii. Vyzkoušejte autentické recepty z televizní obrazovky i ve své kuchyni.