• Milí zákazníci, dnes 25. 12. je jediný den, kdy jsou pomyslné výlohy našeho obchodu zavřené a od 26. 12. se na vás budeme opět těšit v plné síle. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 2 kg masitých rajčat
  • 2 střední šalotky
  • 1 palice česneku
  • 5 lžic olivového oleje
  • Velká hrst bazalky
  • 50 g veganského parmazánu
  • 400 ml vody
  • 6 tenkých plátků světlého pečiva
  • Sůl
  • Třtinový hnědý cukr

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Nejprve nařízněte všechna rajčata do kříže, vložte je do misky a zalijte horkou vodou, počkejte cca 5 minut. Poté snadno všechna sloupnete.
  • 2Oloupaná rajčata musíme ještě zbavit vnitřních semínek, proto je rozčtvrtíme a semínka z nich jednoduše vyřízneme nebo vymačkejte. Takto připravená rajčata vložte do food procesoru a rozmixujte na hrubou „kaši“.
  • 3Šalotky s česnekem oloupejte a nakrájejte nadrobno.
  • 4Na pánvi rozhřejte na mírném stupni olivový olej a přidejte šalotku, kterou osmažíte do sklovata. Poté přidáte česnek a společně s šalotkou necháte během minutky rozvonět na pánvi.
  • 5Do pánve přidejte rozmixovaná rajčata, polovinu množství natrhané bazalky.
  • 6Na 4 mm proužky nakrájenou bagetu rozprostřete po povrchu rajčat a přiklopte poklicí.
  • 7Po 20 minutách vaření je polévka dovařená.
  • 8Na závěr přidejte parmazán, zbylé množství bazalky, sůl a cukr dle potřeby.
Green Leaves
Erika a Honza z Green Leaves dělají profesionální veganský catering. Vytváří jídlo pro každou příležitost i pro ty nejnáročnější jazýčky.

SUROVINY