700 mlDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 500 g dužiny z čerstvého zralého manga (1 velké mango)
- 250 g mraženého manga
- 1 lžíce citronové šťávy
- 50 g medu
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Čerstvé mango oloupejte a nakrájejte na kousky. Mražené mango zahřejte do změknutí. Přidejte k čerstvému mangu a ponorným mixérem rozmixujte. Propasírujte přes síto (zbavíte se tím vláken, které by v sorbetu byla rušivá). Dejte do hrnce, přidejte med a citronovou šťávu a lehce zahřejte, aby se med hezky spojil se směsí.
- 2Následně nechte zchladit a nalijte do připraveného zmrzlinovače. Pokud jej nemáte, dejte do krabičky do mrazáku. Cca dvakrát až třikrát ještě při tuhnutí promíchejte.
- 3Před podáváním vyndejte cca 20 minut předem z mrazáku.
Under Cake Pressure
Za blogem Under Cake Pressure se skrývají dvě sestry, které pojí vášeň k tvoření dezertů. Veronika s Alžbětou vytváří pro Rohlík exkluzivní recepty, a tak si na jejich dobrotách můžete smlsnout i vy!