• Milí zákazníci, dnes už jsme naše pomyslné výlohy našeho obchodu zavřeli a 26.12. se na Vás budeme opět těšit. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 1 kg menších cuket (4 ks)
  • 300 g mletého krůtího masa
  • 50 g parmazánu (nastrouhaného najemno)
  • 2 stroužky česneku (nastrouhané najemno)
  • 50 g sušených rajčat (nakrájených najemno)
  • 4 lžíce rajčatového protlaku
  • 1 vejce velikosti M
  • 1 hrst najemno nasekané čerstvé bazalky (můžete nahradit 2 lžičkami sušené)
  • 1 lžíce sušeného oregana
  • Sůl
  • Pepř

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Papír na pečení

MOHLO BY SE HODIT

  • Pomůcky na vaření

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Nejprve si předehřejte troubu na 185–190 °C, připravte si plech (30 cm × 40 cm) a vyložte jej pečicím papírem.
  • 2Cukety si rozpulte a vnitřní dužinu vydlabejte pomocí lžičky. Dužinu nakrájejte na malé kousky a dejte ji stranou. Vydlabanou cuketu osolte a také ji dejte stranou.
  • 3Do větší mísy vložte mleté maso, vnitřní dužinu cukety, najemno nastrouhané stroužky česneku, rajčatový protlak, vejce, bazalku, 30 g parmazánu, najemno nakrájená sušená rajčata, sůl, pepř a oregano a vše promíchejte.
  • 4Nyní si vezměte nasolenou cuketu a pomocí papírového ubrousku vydlabanou část vysušte. Takto připravené cukety plňte masovou směsí a pokládejte je na plech. Jakmile budou všechny cukety naplněné, posypte povrch zbylým parmazánem.
  • 5Nakonec plech vložte do vyhřáté trouby a cukety pečte 40–45 minut na 185–190 °C. Po upečení cukety z trouby vyjměte, rozdělte na jednotlivé porce a podávejte.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

MOHLO BY SE HODIT