• Milí zákazníci, dnes 25. 12. je jediný den, kdy jsou pomyslné výlohy našeho obchodu zavřené a od 26. 12. se na vás budeme opět těšit v plné síle. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

16 KUSŮDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 8 velkých rajčat (8× cca 110 g)
  • 300 g mletého hovězího masa (6–8 % tuku)
  • 1 vejce velikosti M
  • 2 stroužky česneku (propasírované)
  • 2 jarní cibulky (nakrájené na tenké plátky)
  • 10 g najemno nasekané čerstvé bazalky (nebo 1 lžička sušené)
  • 10 g najemno nasekané čerstvé petrželové natě (nebo 1 lžička sušené)
  • 80 g čedaru
  • 80 g zakysané smetany (12 % tuku)
  • Sůl
  • Pepř

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Papír na pečení

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Nejprve si předehřejte troubu na 160 °C, připravte si plech a vyložte jej pečicím papírem.
  • 2Omyjte si rajčata a rozkrojte je napůl. Lžičkou z nich vydlabejte vnitřky a ty vložte do středně velké misky. Následně k nim přidejte maso, česnek, vejce, bazalku a petrželovou nať a dochuťte solí a pepřem. Vše promíchejte a směs co nejvíce zbavte tekutiny. Vydlabaná rajčata poté směsí naplňte.
  • 3Pečte v troubě 15 minut na 160 °C. Následně rajčata vyndejte, navrch dejte sýr a pečte dalších 5–10 minut na 160 °C. Po vytažení rajčata ozdobte lžící zakysané smetany a jarní cibulkou a podávejte.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY

JEŠTĚ POTŘEBUJETE