4 PORCEDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 4 ks Romaduru
- 200 g slaniny
- 4 velké brambory
- 50 g Jihočeského másla
- 180 g Jihočeské zakysané smetany
- Tymián
- Rozmarýn
JEŠTĚ POTŘEBUJETE
- Alobal
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Brambory omyjeme, ale neloupeme.
- 2Alobal rozdělíme na 4 díly a potřeme Jihočeským máslem.
- 3Pečeme na grilu nebo v troubě cca hodinu.
- 4Mezitím obalíme Romadur slaninou a ugrilujeme.
- 5Podáváme s hotovou pečenou bramborou a Jihočeskou zakysanou smetanou.