• Milí zákazníci, dnes 25. 12. je jediný den, kdy jsou pomyslné výlohy našeho obchodu zavřené a od 26. 12. se na vás budeme opět těšit v plné síle. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

4 PORCEDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 250 g bílé quinoy
  • 60 g oloupané červené cibule
  • 400 g rajčat
  • 250 g salátové okurky
  • 100 ml olivového oleje
  • 60 ml citronové šťávy
  • 2 oloupané stroužky česneku
  • 2 zralá avokáda
  • 1 lžíce červeného vinného octa
  • 4 lžíce nahrubo nakrájeného koriandru
  • 2 lžíce najemno nakrájené máty
  • 4 lžíce najemno nakrájené plocholisté petržele
  • pepř
  • sůl

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Quinou důkladně propláchneme teplou vodou. 600 ml vody osolíme 1 lžičkou soli, přivedeme k varu a quinou do ní nasypeme. Přivedeme k varu, stáhneme oheň na minimum a vaříme 15 minut. Hotovou quinou vsypeme do mísy a necháme vychladnout.
  • 2Cibuli a česnek nakrájíme najemno. Rajčata a okurky nakrájíme na kostky o hraně 2 cm. Avokáda rozkrojíme, odstraníme pecku, pomocí lžíce vyndáme dužninu a nakrájíme ji na kostky o hraně 2 cm.
  • 3V míse smícháme rajčata, okurky a červenou cibuli. Přidáme olivový olej, citronovou šťávu a vinný ocet a promícháme. Přidáme avokádo, česnek, bylinky a vychladlou quinou. Promícháme a dle chuti osolíme a opepříme.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY