Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 3 lžíce olivového oleje
  • 2 plechovky krájených rajčat
  • 3 stroužky česneku
  • 500 g hovězího masa
  • 140 g rajčatového protlaku
  • 300 ml hovězího vývaru
  • 400 g špaget
  • Sůl
  • Pepř
  • 100 g parmezánu na posypání

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1V hrnci rozehřejeme olivový olej a vhodíme lisovaný česnek. Necháme provonět.
  • 2Na česnek přidáme do hrnce maso a společně osmahneme. Ve chvíli, kdy je maso zatažené přidáme rajský protlak a vmícháme. Minutku nebo dvě společně restujeme.
  • 3Na maso s protlakem vlijeme dvě plechovky konzervovaných krájených rajčat a zalijeme vývarem. Společně 5 minut pod pokličkou povaříme.
  • 4Do hrnce vložíme sušené špagety (lépe se s nimi pracuje, pokud jsou přelomené), promícháme a za občasného míchání vaříme zhruba 15 minut, dokud nejsou špagety měkké.
  • 5Podle chuti dosolíme a dopepříme. Hotové těstoviny podáváme posypané parmezánem.
Rohlík vaří
Příprava tohoto skvělého jídla vám neušpiní víc než jeden hrnec a pochutná si na něm opravdu celá rodina.

SUROVINY