4 PORCEDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 3 lžíce olivového oleje
- 2 plechovky krájených rajčat
- 3 stroužky česneku
- 500 g hovězího masa
- 140 g rajčatového protlaku
- 300 ml hovězího vývaru
- 400 g špaget
- Sůl
- Pepř
- 100 g parmezánu na posypání
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1V hrnci rozehřejeme olivový olej a vhodíme lisovaný česnek. Necháme provonět.
- 2Na česnek přidáme do hrnce maso a společně osmahneme. Ve chvíli, kdy je maso zatažené přidáme rajský protlak a vmícháme. Minutku nebo dvě společně restujeme.
- 3Na maso s protlakem vlijeme dvě plechovky konzervovaných krájených rajčat a zalijeme vývarem. Společně 5 minut pod pokličkou povaříme.
- 4Do hrnce vložíme sušené špagety (lépe se s nimi pracuje, pokud jsou přelomené), promícháme a za občasného míchání vaříme zhruba 15 minut, dokud nejsou špagety měkké.
- 5Podle chuti dosolíme a dopepříme. Hotové těstoviny podáváme posypané parmezánem.
Rohlík vaří
Příprava tohoto skvělého jídla vám neušpiní víc než jeden hrnec a pochutná si na něm opravdu celá rodina.