4 PORCEDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 4 ks tortill
- 4 ks (vegan) burgerů
- 100 g plátkového cheddaru
- Kyselé okurky
- 1 ks šalotky
- Kečup
- Hrst baby špenátu
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Maso na burger nebo vege alternativu nejdříve připravte na pánvi, jak jste do burgerů zvyklí. Pokud využíváte syrové maso, jeho příprava zabere o trochu více času, vege variantu nebo již předpečené maso, můžete na pánvi jen chvilku osmahnout z obou stran.
- 2Položte tortillu na prkénko. Vezměte nůž a proveďte řez od středu tortilly dolů k okraji.
- 3Představte si, že je tortilla rozdělena do čtyř částí (na polovinu a každá polovina ještě na polovinu). Do každé části budete vkládat jinou přísadu.
- 4Do první části vlevo od řezu položte maso/vege alternativu. Do další části plátek cheddaru. Na další část tortilly přijde směs nakrájené šalotky, kyselých okurek a pár lístků baby špenátu. Poslední část pomažte kečupem.
- 5Nyní můžete začít wrap balit. Nejdříve přiložte část s burgerem na cheddar, poté obě části přeložte na salátek a wrap dokončete přeložením na část s kečupem. Pro větší názornost se podívejte na video výše.
- 6Takto zabalenou tortillu nasucho opékejte z obou stran na pánvi, v kontaktním grilu nebo toustovači.