• Milí zákazníci, dnes už jsme naše pomyslné výlohy našeho obchodu zavřeli a 26.12. se na Vás budeme opět těšit. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

4 PORCEDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 4 kuřecí stehna
  • 2 lžíce slunečnicového oleje
  • 300 g celeru (nakrájeného na kostičky)
  • 300 g mrkve (nakrájené na kostičky)
  • 1 střední bílá cibule (nakrájená na kostičky)
  • 2 stroužky česneku (rozdrcené a nasekané nahrubo)
  • 300 g ječných krup v suchém stavu
  • 900 ml kuřecího vývaru (nebo vody s kvalitním bujonem)
  • Krájená rajčata z 1 plechovky (400 g)
  • 10 g čerstvé hladkolisté petrželové natě (nasekané najemno)
  • Sůl
  • Pepř

MOHLO BY SE HODIT

  • Pomůcky na vaření

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Nejprve si předehřejte troubu na 160 °C.
  • 2Ve větším hrnci, který je možné vložit do trouby, rozehřejte na sporáku olej. Přidejte kuře a zprudka ho orestujte na silném plameni, dokud nezezlátne (2 minuty z každé strany). Poté do hrnce vložte celer, mrkev, cibuli a česnek a restujte další 4 minuty na mírném až středním plameni. Následně přidejte kroupy, vývar a rajčata, osolte, opepřete a zamíchejte. Hrnec přiklopte pokličkou (nebo zakryjte alobalem), dejte do trouby a pečte 40–50 minut na 160–170 °C.
  • 3Po vytažení z trouby pokrm ozdobte nasekanou petrželovou natí a podávejte.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY

MOHLO BY SE HODIT