2 PORCEDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 30 g tandoori kari pasty
- 100 g kuřecího masa
- 50 g mixu salátů
- 3 lžíce oleje
- Šťáva z ½ citronu
- 50 g nakrájených rajčat
- 50 g cibule na plátky
- 1/2 manga
- 50 g bílého jogurtu
- 8 - 10 lístků máty
- Krutony ze 2 rohlíků
- Sůl
MOHLO BY SE HODIT
- Pomůcky na vaření
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Kuří maso nakrájíme na kostičky a v misce marinujeme s tandoori pastou po dobu 15 minut. Poté ho na 2 lžících oleje smažíme, dokud není zcela propečené.
- 2Na přípravu jogurtového dresingu použijeme nadrobno nasekané mátové lístky, které přidáme do jogurtu, osolíme a dobře promícháme.
- 3V další misce smícháme mix salátů s cibulí, rajčaty, mangem a dochutíme zbylým olejem a trochou soli.
- 4Do salátu přidáme osmažené kuře a šťávu z vymačkaného citrónu.
- 5Rohlíky nakrájíme na malé kostičky a na kapce oleje opékáme dozlatova.
- 6Jogurtový dresing spolu s krutony můžeme přidat nahoru na salát, anebo je servírujeme ve vedlejších miskách.
Rohlík vaří
Indická kuchyně se stává velice oblíbenou. A díky Rohlíku a autentickým SWAD kari pastám si můžete chuť a vůni této orientální kuchyně přenést až k vám domů.