4 PORCEDo hodinkyHitovka
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 400 g tofu
- Plechovka rajčat
- 2 lžíce rybí omáčky
- 1/2 lžíce třtinového cukru
- 1 šalotka
- Jarní cibulka na zdobení
- Špetka soli
- Špetka pepře
- 6 lžic rostlinného oleje
- Jasmínová rýže
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Tofu usušte na papírovém ubrousku, nakrájejte na kostičky a usmažte na oleji do zlatova.
- 2V hrnci orestujte najemno nasekanou šalotku, přidejte rajčata, cukr a rybí omáčku.
- 3Po 5 minutách přidejte tofu a vařte na menší plamen 15 minut.
- 4Dochuťte solí a pepřem a posypte nasekanou jarní cibulkou.
- 5Podávejte s jasmínovou rýží.
Marcela Vuong
Vietnamské speciality z kuchyně Marcely Vuong vás přenesou až do samotného srdce Asie. Marcela provozuje oblíbenou školu vaření a naučí vás, jak na ty nejlepší vietnamské recepty.