Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 400 g tofu
  • Plechovka rajčat
  • 2 lžíce rybí omáčky
  • 1/2 lžíce třtinového cukru
  • 1 šalotka
  • Jarní cibulka na zdobení
  • Špetka soli
  • Špetka pepře
  • 6 lžic rostlinného oleje
  • Jasmínová rýže

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Tofu usušte na papírovém ubrousku, nakrájejte na kostičky a usmažte na oleji do zlatova.
  • 2V hrnci orestujte najemno nasekanou šalotku, přidejte rajčata, cukr a rybí omáčku.
  • 3Po 5 minutách přidejte tofu a vařte na menší plamen 15 minut.
  • 4Dochuťte solí a pepřem a posypte nasekanou jarní cibulkou.
  • 5Podávejte s jasmínovou rýží.
Marcela Vuong
Vietnamské speciality z kuchyně Marcely Vuong vás přenesou až do samotného srdce Asie. Marcela provozuje oblíbenou školu vaření a naučí vás, jak na ty nejlepší vietnamské recepty.

SUROVINY