• Milí zákazníci, dnes 25. 12. je jediný den, kdy jsou pomyslné výlohy našeho obchodu zavřené a od 26. 12. se na vás budeme opět těšit v plné síle. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 40 g cukety
  • 40 g dužniny červené papriky
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 30 g plátků lilku silných 0,5 cm
  • Focaccia
  • sůl
  • čerstvě mletý pepř
  • 20 g crème fraîche
  • 1 lžíce najemno nakrájeného kopru
  • špetka uzené papriky
  • 100 g uzeného lososa

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Cuketu podélně nakrájíme na plátky silné 0,5 cm. Papriku nakrájíme na nudličky silné 0,5 cm.
  • 2V pánvi na středním ohni rozehřejeme 2 lžíce oleje. Přidáme cuketu, papriku a lilek na opečeme je 1 minutu z každé strany. Vyndáme z pánve a osušíme na kuchyňském papíru. Poté zeleninu osolíme a opepříme.
  • 3Focacciu podélně rozřízneme a nasucho ji opečeme na pánvi z obou stran.
  • 4Crème fraîche smícháme s koprem a uzenou paprikou. Dle chuti osolíme a opepříme. Remuládou potřeme opečenou focacciu.
  • 5Na spodní část rozložíme grilovanou zeleninu a na ni rozložíme uzeného lososa. Zakápneme zbylým olejem, opepříme a přiklopíme opečenou vrchní částí.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY