2 PORCEDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY NA KRŮTÍ ROLÁDU
- 250 g krůtího masa
- 80 g ricotty
- 1 žloutek
- 20 g sušených rajčat
- Hrst čerstvé bazalky
- Hrst čerstvé petrželky
- 2 lžíce (20 g) řepkového oleje
- Citron
- Muškátový oříšek
- Pepř
- Sůl
SUROVINY NA ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY
- 460 g vařených brambor
- 50 g jarní cibulky
- 50 ml plnotučného mléka
- 1 lžíce (10 g) řepkového oleje
- Pepř
- Sůl
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
VÝŽIVOVÉ HODNOTY NA PORCI
- 12170 kJ, 34 g bílkovin, 55 g sacharidů, 18 g tuku
POSTUP
- 1V misce smíchejte ricottu, žloutek, šťávu z citronu, prolisovaný česnek, muškátový oříšek, sůl, pepř a vše zamíchejte.
- 2Krůtí maso naklepejte a z jedné strany potřete olejem. Poté přidejte směs s ricottou. Na rozetřenou směs přidejte nakrájená sušená rajčata, petržel a bazalku. Maso zabalte, potřete olejem a dejte péct do trouby na 20 minut na 180°C.
- 3Na pánev nalejte olej a osmažte jarní cibulku. Tu pak přidejte k uvařeným bramborám. Osolte, opepřete, přilijte mléko a vše rozšťouchejte.
- 4Krůtí roládu nakrájejte a podávejte se šťouchanými bramborami.
Ne hladu
Pět nutričních terapeutek, které sdílí společnou vizi – předávat zdravý přístup k jídlu a vést širokou veřejnost i jednotlivé klienty k úpravě životního stylu tak, aby byla změna dlouhodobě udržitelná.