Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 300 g celozrnné špaldové mouky hladké
  • 60 g másla (rozpuštěného)
  • 60 g třtinového cukru
  • 3 vejce velikosti M
  • 1 lžíce vanilkového extraktu
  • 1 balení kypřicího prášku do pečiva (12 g)
  • 1000 ml polotučného mléka
  • 1 lžíce holandského kakaa
  • 50 g kakaového pudinku v prášku
  • 400 g polotučného tvarohu
  • 3 lžíce medu
  • 40 g strouhaného kokosu
  • 60 g najemno nastrouhané kvalitní hořké čokolády (75 % kakaa)
  • 220 ml mandlového mléka (lze použít i polotučné kravské)

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Papír na pečení

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Nejprve si předehřejte troubu na 180–185 °C, připravte si plech (20 cm × 30 cm) a vyložte jej pečicím papírem
  • 2Do větší mísy vložte mouku, mandlové mléko, máslo, cukr, vejce, vanilkový extrakt a prášek do pečiva a vypracujte hladké těsto. To poté přesuňte na připravený plech a pečte 30–35 minut na 180–185 °C.
  • 3Mezitím si ve větším hrnci na středním plameni zahřejte polotučné mléko, nasypte do něj kakao a pudinkový prášek, vše důkladně promíchejte metličkou a za stálého míchání vařte na středním plameni 5–6 minut od bodu varu. Poté plamen vypněte a počkejte, až se dopeče korpus.
  • 4Na ještě horký korpus naneste hotový kakaový pudink a vše nechte alespoň 1,5–2 hodiny vychladnout a ztuhnout. Poté si v misce smíchejte tvaroh s medem a tuto směs naneste na ztuhlý pudink.
  • 5Nakonec tvarohovou část posypte kokosem a najemno nastrouhanou čokoládou a nechte ještě alespoň 1 hodinu odležet v chladu. Po odležení nakrájejte na jednotlivé řezy a podávejte.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY

JEŠTĚ POTŘEBUJETE