Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

10 PORCÍDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA KORPUS

  • 90 g ovesných vloček celých
  • 25 g mandlové mouky
  • 20 g medu
  • 20 g kokosového oleje v tekutém stavu
  • 40 ml vody

SUROVINY NA PUDINKOVOU VRSTVU

  • 600 ml polotučného mléka
  • 2 balení vanilkových pudinků v prášku (2× 38 g)
  • 30 g medu

SUROVINY NA KRÉM

  • 200 g polotučného tvarohu
  • 200 g smetanového sýru
  • 30 g medu

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Papír na pečení

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Nejprve si předehřejte troubu na 180 °C a dortovou formu (Ø18 cm) si vyložte pečicím papírem.
  • 2Poté začněte s přípravou korpusu. Vločky vložte do kuchyňské robota a umelte na mouku. Ovesnou mouku následně přesypte do středně velké mísy. Přidejte mandlovou mouku, med, kokosový olej a 40 ml vody a vypracujte těsto. Ze vzniklého těsta vytvořte na dně dortové formy cca 0,5 cm tlustou vrstvu. Vrstvu těsta zahlaďte spodní částí skleničky a naplněnou dortovou formu vložte na 10–15 minut do trouby předehřáté na 180 °C.
  • 3Mezitím si připravte pudink. Do malého hrnce nalijte 400 ml mléka, na středním plameni za stálého míchání jej přiveďte k varu a přidejte med. Zbylých 200 ml mléka smíchejte v míse vidličkou s 2 pudinky. Tuto směs přidejte do hrnce s teplým mlékem a medem za stálého míchání zahřívejte na středním plameni, dokud pudink nezhoustne.
  • 4Po upečení korpus vyjměte z trouby a nalijte na něj hotový pudink. Dortovou formu poté nechte cca 3 hodiny vychladnout v lednici.
  • 5Nakonec si připravte krém. Do středně velké misky vložte tvaroh, smetanový sýr a med. Vše vyšlehejte v hladký krém a rovnoměrně jej rozprostřete na pudinkovou vrstvu.
  • 6Hotový krémeš nechte minimálně 2 hodiny odležet v lednici a poté podávejte.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY NA KORPUS

SUROVINY NA PUDINKOVOU VRSTVU

SUROVINY NA KRÉM

JEŠTĚ POTŘEBUJETE