Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

ZÁVITKY

  • 10 ks rýžového papíru
  • 200 g krevet
  • 1 balení bún nudlí
  • 1 avokádo
  • 1 mrkev
  • 1 okurka
  • Hrst koriandru
  • Hrst máty
  • Hrst perily
  • 1 ks salátu little gem

HOISIN OMÁČKA

  • 4 lžíce hoisin omáčky
  • 2 lžíce arašídového másla
  • 1 - 2 stroužky česneku
  • ½ čerstvého chilli
  • Lžíce sezamového oleje

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Nudle bún připravte podle návodu, sceďte a dejte je stranou. Namočte rýžový papír do vody, nechte změknout a pak do něj naskládejte salát, nudle, bylinky a krevety. Rýžový papír přehněte, zabalte kraje a zarolujte.
  • 2Hoisin omáčku připravíte smícháním všech ingrediencí, ke kterým přidáme 50 ml vody. Společně vaříme cca 8 minut v rendlíku.
  • 3Hotové závitky namáčíme v arašídové omáčce.
Marcela Vuong
Vietnamské speciality z kuchyně Marcely Vuong vás přenesou až do samotného srdce Asie. Marcela provozuje oblíbenou školu vaření a naučí vás, jak na ty nejlepší vietnamské recepty.

ZÁVITKY

HOISIN OMÁČKA