Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 500 g mix mletého masa
  • 10 stonků citrónové trávy
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 2 lžíce rybí omáčky
  • 2 lžičky třtinového cukru
  • nasekaný čerstvý koriandr
  • hrst nasekané šalotky

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Mleté maso dáme do mísy, přidáme nastrouhaný česnek, nasekaný koriandr, cukr, rybí omáčku, sójovou omáčku a vše důkladně prsty promícháme. Maso rozdělíme na 10 stejně velkých částí. Stonky citrónové trávy ve spodní třetině na pár místech propícháme nožem a s pomocí jemně navlhčených rukou je obalíme ochuceným mletým masem.
  • 2Maso grilujeme ze všech stran dozlatova.
Marcela Vuong
Vietnamské speciality z kuchyně Marcely Vuong vás přenesou až do samotného srdce Asie. Marcela provozuje oblíbenou školu vaření a naučí vás, jak na ty nejlepší vietnamské recepty.

SUROVINY