4 PORCEDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 500 g mix mletého masa
- 10 stonků citrónové trávy
- 2 stroužky česneku
- 2 lžíce sójové omáčky
- 2 lžíce rybí omáčky
- 2 lžičky třtinového cukru
- nasekaný čerstvý koriandr
- hrst nasekané šalotky
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Mleté maso dáme do mísy, přidáme nastrouhaný česnek, nasekaný koriandr, cukr, rybí omáčku, sójovou omáčku a vše důkladně prsty promícháme. Maso rozdělíme na 10 stejně velkých částí. Stonky citrónové trávy ve spodní třetině na pár místech propícháme nožem a s pomocí jemně navlhčených rukou je obalíme ochuceným mletým masem.
- 2Maso grilujeme ze všech stran dozlatova.
Marcela Vuong
Vietnamské speciality z kuchyně Marcely Vuong vás přenesou až do samotného srdce Asie. Marcela provozuje oblíbenou školu vaření a naučí vás, jak na ty nejlepší vietnamské recepty.