Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SALÁT

  • 300 g krevet
  • 1 nezralé mango
  • 1 mrkev
  • 1/2 okurky
  • hrst perily
  • hrst klasnatky
  • hrst koriandru
  • Hrst mungo klíčků
  • 50 g arašídů
  • 2 plátky zázvoru
  • 1/2 lžíce rybí omáčky
  • 1/2 chilli papričky

ZÁLIVKA

  • 2 lžíce rybí omáčky
  • 2 lžíce limetové šťávy
  • 2 lžíce třtinového cukru
  • ½ chilli papričky
  • 2 stroužky česneku

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Mango, mrkev a okurku nakrájejte na tenké nudličky. Mungo klíčky, nasekanou perilu, mátu a koriandr dejte do mísy.
  • 2Krevety orestujte na česneku a zázvoru, dochuťte rybí omáčkou, solí a pepřem.
  • 3Salát pořádně promíchejte a zalijte zálivkou, kterou připravíte smícháním všech ingrediencí a přidáním 2 lžic vody. Salát dochuťte solí a pepřem. Krevety naservírujte na salát.
  • 4Arašídy opražte, nechte vychladnout a poté je rozdrťte, ale nechte je na větší kousky. Posypte jimi naservírovaný salát.
Marcela Vuong
Vietnamské speciality z kuchyně Marcely Vuong vás přenesou až do samotného srdce Asie. Marcela provozuje oblíbenou školu vaření a naučí vás, jak na ty nejlepší vietnamské recepty.

SALÁT

ZÁLIVKA